Benzin-motorin-LPG almak için ACELE etmeyin - Çünkü...

TAKİP ET

Ham petrol fiyatları son dönemlerin çöküşünü yaşıyor. Ve petrolün varil fiyatı ilk kez son dönemlerin en düşük rakamı olan 108 dolar fiyatını gördü. Ayrıntılar...

Ham petrol fiyatları son dönemlerin çöküşünü yaşıyor. Ve petrolün varil fiyatı ilk kez son dönemlerin en düşük rakamı olan 108 dolar rakamlarını gördü.

 

Ayrıntılar...

Ham petrol fiyatları, düşüş seyrini devam egttiriyor. Ve ham petrolün varil fiyatıi uzun bir aradan sonra ikkkez 108 dolar rakamlarını gördü. Halen uluslararası petrol piyasalarında 1 varil brent türü ham petrol 108-109 dolar bandlarında işlem görüyor. 

 

Benzin-motorin ucuzlayacak!

Acele etmeyin...

Ham petrol fiyatlarındaki düşüş benzin ve motorine indirim olarak yansıyacak. Bu indirime LPG (Likit Petrol Gazı) de dahil. Sektör kaynaklarına göre ham petrol fiyatları bu rakamlarda kalır ya da daha da düşerse, bugün ve önümüzdeki günlerce benzin ve motorine büyük indirimler gelebilir. Son olarak motorin litre de 3 liranın üzerinde ucuzlamıştı.  

 

İstasyonlarda satılan günlük,

- benzin, motorin ve LPG fiyatlarını öğrenmek için tıklayın...

GÜNLÜK 'Benzin - Motorin - Otogaz' fiyatları: TIKLAYIN

 

Yorum Haber - Enerji Ekonomisi

ham petrol fiyatları benzin ve motorine büyük indirim enerji ekonomisi petrolde büyük düşüş istasyonlarda günlük benzin motorin fiyatları