Baymak - ENERJİ tasarrufu yüksek klimalarını tüketiciyle…

TAKİP ET

- Baymak, sürdürülebilir gelecek hedefi doğrultusunda ürettiği, enerji tasarrufu yüksek klimalarını tüketiciyle buluşturmak için yeni reklam filmlerini televizyon ve dijital mecralarda yayınladı.

- Baymak, sürdürülebilir gelecek hedefi doğrultusunda ürettiği, enerji tasarrufu yüksek klimalarını tüketiciyle buluşturmak için yeni reklam filmlerini televizyon ve dijital mecralarda yayınladı. “Hesaplı serinlik için Baymak klima” mesajını veren kampanyada yüksek faturalar sebebiyle klimasını kullanmaktan kaçınan bir ailenin hikayesi konu ediliyor. 

İklimlendirme sektörünün öncü markası Baymak’ın “Yelpaze” isimli yeni reklam kampanyası televizyon ve dijital mecralar aracılığıyla tüketicisiyle buluştu. Yazı serin geçirmek için yeni bir klima almayı ya da eski klimasını değiştirmeyi planlayanları hedefleyen reklam kampanyası kapsamında hazırlanan filmlerde hesaplı serinliğin Baymak ile mümkün olduğu mesajı veriliyor. 

Filmlerde yüksek faturalardan kaçınmak için bunaltıcı sıcaklara rağmen klimasını açamayıp eski klimasını yelpaze olarak kullanan ailenin Baymak klima tasarrufu ile tanıştıktan sonra Baymak konforu sayesinde rahat bir nefes alması konu ediliyor. Markanın maskotu sevimli sincap Bayki’nin de yer aldığı filmlerde, Baymak klimaların “5 Yıl Garanti”, “Eco Mod Teknolojisi” ve “Sessizlik” özellikleri de vurgulanıyor. 

 

Künye:
Reklamveren: Baymak 

Reklamveren Yetkilisi: Yaprak Gülbahar 

Reklam Ajansı: Titrifikir

Kreatif Ekip Lideri: Tuba Atilla, Mert Demirhan

Kreatif Ekip: Bertuğ Vural, Murat Küçükada

Marka Ekibi: Dilek Sezen, Melis Tüzmen

Stratejik Planlama Ekibi: Kerem Sabuncu, Aytuğ Ateş, Buselen Tuğrul

Ajans Prodüktörü: Onur Mis, Tuğse Gökhan

Prodüksiyon Şirketi: Film Hakika

Post Prodüksiyon: IPD ve Bando

Yönetmen: Fırat Mançuhan

Müzik Yapım: Çikolata Müzik Fabrikası

Kullanılan Mecralar: TVC, Dijital




Enerji Ekonomisi

baymak tüketici baymak enerji tasarrufu enerji ekonomisi