Bakan Bayraktar ''Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi'nde''

TAKİP ET

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, soğuk kış öncesi Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, soğuk kış öncesi Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi'nde incelemelerde bulundu. 

 

ayrıntılar...

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ziyaretle ilgili bilgi paylaşımı yaptı...

- ''4.6 milyar metreküp kapasite ile alanında Avrupa’nın en büyüğü olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisimizi ziyaret ettik.'2

- ''Tesisi gezerek arkadaşlarımızdan çalışmalara ilişkin bilgi aldık.''

 

Günlük geri üretim miktarı 75 milyon metreküp!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (ETKB)

Rakamlarla, Avrupa'nın en büyük doğal gaz depolama tesisi olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi... Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı hazırladı...

 

BİLGİ

Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisİ  kapasitesi 4,6 milyar metreküp!

BOTAŞ ... ''Ülkemizin enerji arz güvenliğinde kritik önem arz eden ve 2007 yılında hayata geçirilen Silivri Doğal Gaz Depolama Projesi, Türkiye’nin ilk doğal gaz depolama tesisi unvanına sahiptir.

Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi'nde yürütülen kapasite artış çalışmaları sonucunda, halihazırda 4,6 milyar Sm3 depolama kapasitesine ulaşılmıştır. 4,6 milyar Sm3 depolama kapasitesiyle denizlerde Avrupa'daki en büyük depolama tesisi olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi, ülkemize kesintisiz enerji sağlamak adına kritik önem taşımaktadır.

 

(silivri depolame haberleri - enerji ekonomisi)

silivride Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi