Aydınlatma şikayetlerinizi CEP telefonundan yapabilirsiniz!

TAKİP ET

Enerji Tüketicileri, kış geldi. Kar - yağmur - fırtına, zaman zaman elektrik kesintileri - aydınlatma arızalarına neden olabiliyor. Bazende, normal aydınlatma kesintileri yaşanıyor Ve de, ilgili dağıtım şirketi zamanında arızaya müdahale etmeyebiliyor. Tam bu noktada Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ)'ın kurduğu 'Aydınlatma Mobil Uygulaması' önemli bir hizmet görüyor.
 

Cep Telefonundan şikayet - ÜCRETSİZ İNDİRİM!




'Aydınlatma Mobil Uygulaması' ile, sokak lambası - aydınlatma şikayetlerinizi anında cep telefonu üzerinden yapabiliyorsunuz. Ve ilgili elektrik dağıtım şirketi şikayete, 48 saat içerisinde arızaya müdahale etmesi ve arızayı gidermesi gerekiyor. Aksi halde, ilgili elektrik dağıtım şirketine para cezası kesiliyor.

Bunun için yapmanız gereken, cep telefonunuza Aydınlatma Mobil Uygulaması'nı indirmek. Ve, kesik ya da yanmayan sokak lambasının fotoğrafını çekip mobil uygulama üzerinde göndermek. Uygulamayı Google Play ve App Store'den ücretsiz hemen telefonunuza indirebilirsiniz. 

TEDAŞ ceza kesiyor



Aydınlatma Mobil Uygulaması ile yapılan şikayetlere, belirtilen sürede müdahale etmeyen elektrik dağıtım şirketlerine TEDAŞ, para cezası kesiyor.

Enerji Ekonomisi
 

sokak lambası aydınlatma şikayetleri tedaş aydınlatma mobil uygulaması