Aras EDAŞ - Kars'a 250 Milyon TL Yatırım!

TAKİP ET

- Aras EDAŞ Kars İl Koordinatörü Ahmet Mustafa İsabeyoğlu, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelerek, şirketin ildeki faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

AYRINTILAR

Şehir merkezinde bir otelin salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Aras EDAŞ Kars İl Koordinatörü İsabeyoğlu, Kars’ta yapılan yatırımlar ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kent genelinde özellikle kayıp kaçak konusunda önemli bir başarı yakaladıklarını ifade eden Ahmet Mustafa İsabeyoğlu, kayıp kaçak konusunda tolerans tanımadıklarını ve yürütülen çalışmalarda kaçak elektrik kullanımının önüne geçtiklerini belirtti. Covid-19 salgını gölgesinde geçen yaklaşık 15 aylık süreçte Aras EDAŞ olarak kaliteli ve kesintisiz enerji misyonu ile hizmet vermeye devam ettiklerini ifade eden İsabeyoğlu, bütün lokasyonlarda gerekli önlemleri alarak pandemi sürecini başarılı bir şekilde yönettiklerini de sözlerine ekledi. 

 

250 Milyon TL Yatırım Yaptık

Kars giriş çıkışlarında özelikle Erzurum yolu güzergâhında ışıklandırma çalışmaları yapılacağına da dikkat çeken İsabeyoğlu. “Kars İl Koordinatörlüğü olarak etüd-proje çalışmalarını sürdürdüğümüz Serhat şehrimiz Kars’a 2021 yılı için 77 milyon TL’si tesis, 15 Milyon TL’si de bakım olmak üzere toplamda 92 Milyon TL yatırım bütçesi ayırdık. Böylelikle 2013 yılından bu yana Kars İlimize 250 milyon TL yatırım yapmış olacağız. Kars İl Koordinatörlüğü olarak müşterilerimizin memnuniyetini artırmak ve bölge halkına elektrik kesintisini unutturmak için bütün imkanlarımızı seferber ederek çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Enerji Ekonomisi

edaş