Akfen Yenilenebilir Enerji - KAP'a bildirim yaptı!

TAKİP ET

Akfen Yenilenebilir Enerji, KAP'a bildirim yaptı: 'Akfen Yenilenebilir Enerji'nin ("Şirket") 2023 yılında ilk defa katılmış olduğu CDP - Karbon Saydamlık Projesi (Carbon Disclosure Project) İklim Değişikliği  (Climate Change) Raporlaması sonucunda, notu "B Yönetim Seviyesi" olarak açıklanmıştır.

Şirketimizin almış olduğu "B Yönetim Seviyesi" notu, global ortalama olan "C Farkındalık" notunun iki seviye üstündedir.

 

ayrıntılar...

CDP, iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak ve doğal kaynakları korumak amacıyla iş dünyasının işleyiş şeklini değiştirmek üzere çalışan ve kar amacı gütmeyen Londra merkezli uluslararası bir kuruluştur. CDP, halka açık şirketlerin doğal kaynakları ve doğal sermayeyi nasıl kullanıldıklarını, faaliyetleriyle sınırlı kaynakların yeniden üretimini nasıl etkilediklerini ve bu alandaki risklerini nasıl yönettiklerini yatırımcılara raporlamalarına aracılık etmektedir.

Yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarını Türkiye ekonomisine kazandırmak üzere yatırımlarını aralıksız sürdüren Şirketimiz, sadece elektrik üretimi değil, iklim değişikliği ile mücadele, biyoçeşitliliği koruma, çevresel ile sosyal yönetim ve bulunduğumuz bölgelerdeki paydaşların yaşam standartlarını artırma hedefleri doğrultusunda faaliyetlerine devam etmektedir.”

(yenilenebilir enerji sektörü)

Akfen Yenilenebilir Enerji KAP yenilenebilir enerji sektörü