AB IPA Enerji Sektörü Teknik Yardım Programı Faz II Projesi - Dijital!

TAKİP ET

Konuyla ilgili bilgi paylaşımı şöyle: 'Dünya Bankası ev sahipliğinde 26-27 Mayıs tarihlerinde dijital olarak gerçekleştirilecek AB IPA Enerji Sektörü Teknik Yardım Programı Faz II Projesi Kapanış Konferansı yapılıyor.
AB  IPA Enerji Sektörü Teknik Yardım Programı Faz II Projesi AB tarafından finanse edilmekte olup, Dünya Bankası ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı işbirliği ile yürütülmektedir. 

26-27 Mayıs tarihlerinde saat 11:00'de başlayacak olan programın ilk bölümündeki açılış konuşmaları Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Auguste T. Kouamé, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Dr. Alparslan Bayraktar tarafından gerçekleştirilecek. Konferansa ayrıca Güven İslamoğlu ve ekonomist ve fütürist Ufuk Tarhan konuk konuşmacı olarak katılacak. İki gün sürecek Kapanış Konferansı'nda Dünya Bankası'nın yanı sıra IEA, IRENA gibi kuruluşlardan, ulusal ve uluslararası enerji dünyasının önde gelen isimlerinin katılımı ile gerçekleşecek panellerde Türkiye enerji sektörü bugünü ve yarını tartışılacak.'

Enerji Ekonomisi

ab ipa enerji sektörü teknik yardım programı faz ii enerji bakanlığı iea irena dünya bankası