50 bin TL ödül verecek

TAKİP ET

Mercedes-Benz Türk Startup yarışması, başvuruları toplamaya devam ediyor. Mercedes-Benz Türk, 50. kuruluş yılında başlattığı ve StartersHub’ın da proje ortağı olduğu “50.Yılda 50 Startup” sosyal sorumluluk projesini 2018 yılında da sürdürüyor. Başvurular  www.mbtstartup.com adresli web sitesi üzerinden kabul ediliyor.

BİZE STARTUP’INI SÖYLE, SANA DESTEĞİNİ AL

Mercedes-Benz Türk olarak Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasının doğaya ve topluma faydalı, yenilikçi, teknoloji ile bağı olan fikirlerin yeşerip büyümesiyle mümkün olduğuna inanıyoruz. Türkiye’nin geleceğine duyduğumuz bu güvenle ülkenin dört bir yanındaki yaratıcı zihinleri ödüllendiriyoruz.

Teknolojimiz ileri, gücümüz yerinde. Çevreye ve topluma faydalı olmak gibi hedeflerimiz, genç girişimcilerle birlikte yürümek gibi güzel bir planımız var. İlk adımlarımızı geçtiğimiz yıl, yani  50. yılımızda attık. Bundan sonrada, bu yolculuğa Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nin rehberliğinde devam ediyoruz.

Gelin bu yolculuğun bir parçası olun. Parlak zekânızla kurduğunuz, el emeğinizi koyup, göz nuru döktüğünüz startup’ınızı destekleyelim.

“Hayatı kolaylaştıran, topluma ve çevreye faydalı, pozitif sosyal etki yaratan, teknolojiyle bağ kuran ve Sürdürülebilir Şehir ve Yaşam Alanları yaratılmasına katkı veren bir Startup’ım var” diyorsan, bize katıl. Ödül kazanan 10 startup’tan biri ol.