5. Uluslararası Hidrojen Teknolojileri Kongresi - Online!

TAKİP ET

5. Uluslararası Hidrojen Teknolojileri Kongresi (IHTEC-2021), 26 - 28 Mayıs 2021 tarihlerinde Niğde'de 'Online' yapılacak.

-Ayrıntılı bilgi ve katılım için link: https://ihtec2021.org/

AYRINTILAR!

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar'ın '5. Uluslararası Hidrojen Teknolojileri Kongresi' için yayınladığı mesajı aşağıda okuyabilirsiniz. 

Değerli Akademisyenler, Araştırmacılar, Sanayiciler,

Çok disiplinli uluslararası bir kongre olan Beşinci Uluslararası Hidrojen Teknolojileri Kongresi (IHTEC-2021) 26 - 28 Mayıs 2021 tarihleri ​​arasında Niğde'de yapılacaktır. Sanal sunumlar, genel oturumlar ve açılış konuşmalarını içeren bu sanal kongre, hidrojen enerjisi ve teknolojileri üzerinde çalışan diğer araştırmacı ve mühendislerin fikirlerini, deneyimlerini ve bilgilerini duyuran bir forum görevi görüyor.

Sizi, hidrojen ekonomisi, altyapı, yönetim, güvenlik, üretim ve dönüşüm dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hidrojen teknolojilerinin birçok yönüne odaklanan bu önemli etkinliğin bir parçası olmaya davet etmekten memnuniyet duyarız.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ev sahipliğinde Hidrojen Teknolojileri Derneği koordinatörlüğünde düzenlenen bu önemli konferansa değerli katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımla

Prof.Dr.Muhsin KAR
Niğde Üniversitesi Rektörü

 

5. uluslararası hidrojen teknolojileri kongresi enerji̇ ekonomi̇si̇ onli̇ne