351 maden sahası ihalesi - Enerji Bakanlığı...

TAKİP ET

Enerji Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, ''351 adet maden sahası'' için ihale duyurusu yaptı. 351 ADET MADEN SAHASI İHALE EDİLECEKTİR Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünden:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (ETKB) Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), ''351 adet maden sahası'' için ihale duyurusu yaptı. MAPEG'in ihale duyurusu, bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı (20 Ekim 2023 tarih ve 32345 sayılı Resmi Gazete).

 

ayrıntılar...

MAPEG'in ''6592 sayılı Kanun’la Değişik 3213 sayılı Maden Kanunu’nun 30 uncu maddesi gereği ihalesiyapılan ancak ihalesinde müracaat olmayan 351 adet maden sahası Maden Kanunu’nun 30. maddesine eklenen Ek fıkra:21.03.2018-7103/32 md. “Bu madde kapsamında bir sahanın ihalesinin iki defa yapılmasına rağmen sahaya müracaat olmaması durumunda sahanın aramalara açık hale geleceği Genel Müdürlükçe ilan edilir. İlan edilen sahaya bir aylık sürede müracaat olması durumunda belirlenen ihale taban bedeli üzerinden ruhsatlandırılır. Müracaatın birden fazla olması durumunda müracaat edenler arasında yeniden ihale edilir.” hükmü gereği ikinci defa ihale edilmek üzere ilanın Resmî Gazete yayın tarihinden itibaren en az on beş gün süre ile https://www.mapeg.gov.tr/adresinde ilan edilecektir. İlanda ihalesi yapılacak sahaların ili, erişim numarası, maden grubu, ihale şartnamesi, pafta-koordinat bilgileri, alanları, taban ihale bedeli ve ihale tarihleri yer alacaktır.'' konulu ihale duyurusu için, bugünkü Resmi Gazete  'Arırma Eksiltme ve İhale İlanları' bölümüne bakılabilişr.  Ya da aşağıdaki link üzerinden bilgi alınabilir. 

 

MAPEG - 351 ADET MADEN SAHASI İHALE EDİLECEKTİR!

Link... https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2023/10/20231020-3-14.pdf

 

mapeg maden ruhsat ihaleleri

maden ruhsat ihaleleri mapeg ihaleleri