35 bin kg atık yağ satacak - TEİAŞ!

TAKİP ET

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) 19. Bölge Müdürlüğü, 35 bin kg atık yağ satacak. Ayrıntılar...

- Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) 19. Bölge Müdürlüğü, yaklaşık 35.000 Kg (kilogram) atık yağ satışı için ihale duyurusu yaptı. TEİAŞ'2ın ihale duyurusu, bugünkü resmi Gazete'nin İhale İlanları bölümünde yayınlandı. 
 

Ayrıntılar...

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) 19. Bölge Müdürlüğü'nün 'Bölge Müdürlüğümüz Trafo Merkezlerinde bulunan 1. Kategori Atık Yağların satışı yapılacaktır. Satış ihalesine ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.' konulu ihale ilano için bugünkü Resmi Gazete ye bakılabilir (28 Mart 2022 tarihli Resmi Gazete).

İhale duyurusundan...

'İstekliler atık yağların geri kazanımı için Bakanlıktan Çevre Lisansını almış olmalı ya da lisansı olan bir firmayla anlaşma yapmalıdır. Atık yağların geri kazanımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından lisans almış ya da lisansı olan firmayla anlaşan isteklilerin konu ile ilgili lisanslarının aslını veya noter tasdikli suretlerini teklifleri ile beraber Bölge Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. (Lisansların geçerlilik süreleri teklif değerlendirmesinde dikkate alınacak olup, malzemenin teslim alınacağı tarihte lisansın geçerli olması gerekmektedir. Ayrıca ilgili atık kodu (13 03 10 ) lisans ekinde bulunmalıdır.)'


Enerji Ekonomisi

Çevre Lisansını atık yağ ihalesi teiaş 19. bölge müdürlüğü